Deze schoenen werden keer op keer gespot tijdens Milan Fashion Week

Ronde schoenneuzen? Been there, done that.

De tijd dat fashion trends alleen van de runway komen hebben we vaarwel gekust. Alleen al het straatbeeld tijdens de Fashion Weeks levert genoeg mode-inspiratie op. Tijdens Milan Fashion Week was er één schoenentrend die ons opviel: de puntige neus.

Puntig in elke vorm

Waar menig fashionista alweer is neergestreken bij Paris Fashion week, genieten wij nog steeds na van al het moois dat we zagen in Milaan. Niet alleen op de catwalk, maar ook op straat: influencers, belangrijke modemensen en beroemdheden zetten daar hun beste beentje voor in de prachtigste looks. Een trend die we massaal voorbij zagen komen is de puntige schoen. In de vorm van ballerina's, kitten heels en zelfs laarzen: al het schoeisel met een puntig uiteinde is helemaal on trend.

Influencer en stylist Emili Sindlev is groot fan van de trend. Zo werd ze onlangs gespot in puntige knielaarzen...

Poseerde ze tijdens één van de shows in Milaan front row in een stel puntige kitten heels...

En dook ze vorige week op met knalroze punt-pumps.

Ook influencer en onderneemster Veronica Ferraro lijkt de trend te hebben opgepikt. Zo verscheen ze vorige week met puntige, hoge latex laarzen.

En mocht je denken dat dat al een flinke punt was, het kan altijd nog puntiger – zoals bij deze bruine laarzen.

We zagen de puntige schoenen ook dit voorjaar al veelvuldig op straat – vooral sinds Kylie Jenner ermee gespot werd – maar nu lijkt écht elke fashionista de trend te hebben omarmd. Move over, ronde schoenneuzen!

Bron: Elle | Beeld: NL Beeld, Instagram