Gal Gadot hoopt dat dochters eigen pad kiezen

'Het beste ouderschap wordt gedaan door het juiste voorbeeld te geven.'

Gal Gadot (38) is hard op weg om de succesvolste actrice van Hollywood te worden. Maar achter de camera heeft ze de rol van haar leven: het moederschap. In de nieuwe Elegance vertelt ze over het advies wat ze aan haar dochters geeft en het samenwerken met familie.

Het juiste voorbeeld

“We hebben drie dochters en ik moedig ze altijd aan om ’te doen’. Je productief opstellen en niet verlegen zijn, vertelt de actrice. Dit probeert ze ook door zelf te laten zien hoe ze dat doet. “Het beste ouderschap wordt gedaan door het juiste voorbeeld te geven. Dat probeer ik mee te geven.”

Eigen passie

Dit helpt haar ook in situaties waarin ze het zelf niet meer weet. Ze vertelt: “Dan denk ik: hoe zou ik dit aan mijn dochters uitleggen als ze in mijn schoenen zouden staan. En dan doe ik het zoals ik het aan ze zou vertellen.” Gal en haar partner, Jaron Varsano, beiden werken in de filmindustrie, geven hun dochters ook mee om een eigen passie te vinden. Zo vertelt Gal aan haar dochters dat ze niet naar de paden van andere mensen moeten kijken. “Focus op jouw eigen pad. Wees nederig en werk hard”, stelt de actrice.

Samenwerken met je partner

Hoewel sommige acteurs en actrices juist niet met hun partners willen werken, zoeken Gal en Jason elkaar juist op. Zo hebben ze al meerdere projecten samengedaan, waaronder de nieuwste Netflix-thriller Heart of Stone die ze zelf hebben geproduceerdNaast dat het fijn is om samen te sparren over een project, biedt het ook nog andere voordelen. Zo ben je bijvoorbeeld altijd samen. “Ik reis veel de wereld over, dus waarom reis je dan niet samen met je liefde en werk je samen?”, denkt Gal hardop. “Ik klop het af terwijl ik dit tegen je zeg: maar deze samenwerking is een zegen gebleken voor ons.”

Verder lezen? Het hele interview met Gal Gadot lees je in de nieuwe Elegance, die vandaag in de winkels ligt. Hierin vertelt ze over haar nieuwste Netflix-thriller Heart of Stones en het werk achter de camera.

Tekst: Jorit Niels | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws