Weer pech voor Linda de Mol: na hand ook enkel gebroken

'Ik ging out door de pijn'

Premiere van Alles Op Tafel

Het zit Linda de Mol niet mee. Midden juni deelde ze het nieuws dat ze haar hand had gebroken, maar nu heeft zo ook haar linkerenkel gebroken. Dit laat de presentatrice weten op haar website LINDA.

Ongelukkige val

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Op de website van het tijdschrift LINDA deelt Linda dat ze woensdag op bezoek was bij de voormalig hoofdredacteur van het tijdschrift. Als ze bij de buitentrap een paar treden mist, komt ze ongelukkig terecht. "Ik zag het afstapje niet", deelt de presentatrice. "Superlieve mensen van de ambulance hebben mij naar Hilversum gebracht, omdat ik echt even out ging door de pijn en niet op allebei mijn voeten kon staan."

Door haar ongelukkige val heeft de actrice haar linkerenkel gebroken, en is haar rechtervoet gekneusd. Aangezien Linda vorige maand haar hand brak, is het voor haar niet bepaald handig om met krukken te lopen. "Mijn gebroken rechterhand is nog amper genezen, dus met krukken lopen is ook niet handig."

Herstel

Linda laat weten dat het herstel even gaat duren. Eind augustus staat Miljoenenjacht weer op de planning, maar het is nog maar de vraag of ze haar programma kan presenteren zoals ze voor ogen had. "De vraag is of ik eind augustus wel de trap af kan tijdens Miljoenenjacht. In ieder geval niet op hakken. Ik weet niet wat het universum mij wil zeggen: misschien dat ik rust moet nemen?"

Pech

Midden juni brak Linda haar rechterhand tijdens een wandeling met de honden. "Het kwam door de honden. De riemen had ik aan één kant. Maar opeens vliegt de ene pup naar links en de ander naar rechts. Toen klapte mijn pink dubbel en knalde ik keihard met mijn hand tegen de hoek van de muur."

De presentatrice denkt eerst dat haar hand gekneusd is, en gaat niet meteen naar het ziekenhuis. Na een paar dagen besloot ze toch naar het ziekenhuis te gaan en daar bleek dat ze het middenhandsbeentje van haar rechterhand heeft gebroken. Heel veel beterschap, Linda!

Bron: LINDA | Beeld: NL Beeld / Arjo Frank