Dit drinken Hollywood-sterren voor een stralende huid

Reese Witherspoon en Kerry Washington drinken dit iedere ochtend!

We zijn altijd benieuwd naar de geheimen achter een Hollywood-waardige huid. Is het make-up? Een spuitje? Of een duur smeersel? Hoewel het meestal een mysterie blijft, weten we nu eindelijk waar Reese Witherspoon en Kerry Washington hun huid aan hebben te danken: een gezonde smoothie.

Magisch elixer

Dat Reese Witherspoon al 47 jaar oud is, is iets wat haar huid in ieder geval niet verklapt. Ze heeft een prachtige glowy skin en ook van rimpels is nog weinig sprake. Het zal ongetwijfeld te maken hebben met goede genen en de juiste huidverzorging, al vermoeden we dat ook haar voeding een grote rol speelt.

Op Instagram deelde de actrice een hele tijd geleden (wij doken hiervoor ver haar tijdlijn in) dat ze al jarenlang dezelfde smoothie drinkt als ontbijt. Van haar collega actrice Kerry Washington kreeg ze de gouden tip. “Haar huid was heel mooi en ik vroeg haar: hoe doe je dat?”, vertelt Reese in haar video. Kerry deelde vervolgens haar recept met Reese en vertelde dat die smoothie ervoor zorgde dat haar huid straalt, en haar haar en nagels erg sterk zijn. Reese nam de proef op de som en drinkt het drankje naar eigen zeggen nu elke ochtend.

Gezond ontbijt

De actrice deelt met haar volgers dat ze de smoothie elke ochtend als ontbijt drinkt. “Ik drink het vaak rond 10 of 11 uur in de ochtend en dan heb ik geen honger meer tot 1 uur ’s middags.” Zelf gebruikt ze sla en spinazie, maar volgens haar kun je elke groene groentesoort die je nog in de koelkast hebt ervoor gebruiken. Ook belangrijk: dat je iets zoets gebruikt. “Ik gebruik een appel en een peer, anders wordt het te bitter.”

Dit gebruikt Reese voor twee smoothies:

  • 2 kroppen romaine sla
  • 110 gram spinazie
  • 120 milliliter kokoswater
  • 1 banaan
  • 1 appel
  • 1 peer
  • 1 citroen

Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is alles te blenden. Reese houdt het vaak daarbij, maar ze voegt eraan toe dat je ook nog andere ingrediënten kunt gebruiken. Denk aan proteïnepoeder, amandelboter of lijnzaad.

Bron: Instagram Reese Witherspoon, Marie Claire | Beeld: NL Beeld, Instagram