Natalie Portman schittert in een betoverende strapless jurk met aquarelbloemen

De actrice lijkt zo uit een sprookje te zijn gestapt.

Front row bij Dior zitten is niet niks, en dan is een alledaagse outfit uit den boze. Actrice Natalie Portman had deze memo ook gekregen, en koos voor elegantie en magie met een betoverende look van het befaamde modehuis.

Aquarelbloemen

De actrice arriveerde maandag bij de coutureshow van het Franse modehuis, en koos voor een luchtige en adembenemende look. Voor de herfstcollectie, droeg de Academy Award winnares een strapless jurk met een met waterverf geschilderd bloemenpatroon, wat de hoofden zeker deed draaien. Door de subtiele sweetheart halslijn en een bijpassende strikceintuur is de jurk een lust voor het oog.

Beeld: NL Beeld

De look maakte ze af met een paar sandalen met enkelbandjes en een kleine ivoren tas. Wat betreft sieraden koos ze voor less is more, en droeg ze bungelende oorbellen en een opvallende robijnrode oorbel. Met haar haar licht gekruld en een subtiele smoky eye, straalt de actrice als nooit tevoren.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)

Dior-ambassadeur

De actrice is al meer dan tien jaar Dior-ambassadeur en is zelfs het gezicht van Miss Dior-parfum. Niet voor niets dat ze voor de show koos voor klassiek en elegant!

Natalie laat hiermee goed zien dat je helemaal niet veel kleur nodig hebt om te stralen. Wit met zachte kleuren is perfect voor naar een diner, een borrel of een feestje. Inspiratie volop!

Bron: Harper's Bazaar | Beeld: NL Beeld, Instagram