De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in het zomernummer.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in het zomernummer? Lees mee.

Mode

De zomer is tijd om te zwieren en flaneren, en in de nieuwe Elegance vind je genoeg inspiratie voor je volgende tuinfeest, strandbezoek of wijntje op het terras. Denk aan aardse tinten, kleding met een streepje voor en elegant zwart. Uiteraard vind je ook de zomerfavorieten van topstyliste Lonneke Nooteboom.

Benieuwd naar de digitale cover met Emma Vanderloo in designer zomerkleding? Klik dan hier!

Interviews

Danseres Iva Lešić zwiert door het leven samen met haar man Joost Spijkers. Beiden weten ze het podium te vinden, en is de liefde voor elkaar en het werk al veertien jaar voelbaar. Voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk vertellen ze over hun bijzondere relatie en 'huwelijksdag'. Ook spreken we de covermodellen van dit nummer – Robine van der Meer, Mark Vanderloo en hun kinderen Emma en Mark jr. – en vragen hen naar hun leven als model en het familiegevoel. We praten bij met Priyanka Chopra Jones over de nieuwe serie Citadel en de veranderingen in Hollywood. Actrice Sarah Snook praat over het einde van de succesvolle serie Succesion en Mieke en Jill van Deursen van Shoeby delen hun loopbaan met ons.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wil je niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Naast het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in het tropische resort van interieurstylist Kate Walker. Ook spreken we schrijver Amalia de Tena, auteur van het boek Jij krijgt van mij een wit paard cadeau, waarin ze schrijft over haar familiegeschiedenis en het leven in de jaren zestig in Zuid-Spanje. En voor de nodige reisinspiratie nemen we je mee naar het zonnige Malta, een bestemming vol karakter, geschiedenis en heerlijke gerechten.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van Henri Lebasque. Hij wordt de schilder van de vreugde en het licht genoemd en stond bekend om zijn kleurrijke landschappen en sensuele schilderingen van vrouwen. In het zomernummer delen we wat hem zo bijzonder maakt. Verder spreken we met auteur Dominique Lap over haar debuut De tallisman en het geluksgevoel dat ze krijgt van schrijven.

Beauty

Een seizoen vol zonnestralen vraagt om nieuwe producten, en daarom delen we de nieuwste beautyproducten die niet in je badkamer mogen ontbreken. Denk aan glinsterende olielaagjes, zinderende geuren en multi-inzetbare make-up.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!