Zien: dit is de (knappe!) broer van koningin Máxima

Dat is een leuke verschijning!

Koningin Maxima bezoekt NXP Semiconductors

Niet alleen koningin Máxima is een prachtige vrouw, ook haar broer Juan Zorreguieta mag er wezen.

Broers en zussen

Koningin Máxima heeft twee broers (Martin en Juan), een zusje (Inés overleed in 2018) en drie halfzussen (Dolores, María en Angeles) uit haar vaders eerste huwelijk met Marta López Gil. Samen met haar twee jongere broers en zusje groeide Máx op in een bescheiden appartement in de wijk Barrio Norte in Buenos Aires. In de zomer vertoefden ze in Mar del Plata en tijdens de wintersportvakanties verbleef het gezin in een eigen vakantiehuisje in Bariloche, een Argentijns vakantieoord wel te verstaan.

Liefdevol gezin

De Zorreguieta's groeiden op in een warm en liefdevol gezin. Hoewel de één midden in de spotlights staat, leven de anderen in de luwte. Maar dat betekent niet dat ze elkaar weinig zien en spreken. Zo spreekt Máxima haar broers - Martin en Juan wonen beiden in het buitenland - nog regelmatig en logeert mama Carmen zo nu en dan op Huis Ten Bosch. Leuk om te weten: Martin is de peetvader van prinses Amalia en Juan is de peetvader van prinses Alexia.

Juan

Juan is de jongste broer en ook nog eens een heel leuke verschijning. Jammer om te weten: hij is allang geen vrijgezel meer, want hij is getrouwd met de Oostenrijkse Andrea Wolf. Maar toch: kijken naar onderstaand plaatje mag natuurlijk. Een beetje 'James Middleton-vibes' krijgen we ervan!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress