Viral: koning Willem-Alexander en Máxima die samen voetbal kijken

De koning juicht erop los en Máxima's blik is goud waard.

Willem Alexander maxima

Gisteravond zagen we Oranje voor het eerst spelen in een spannende wedstrijd tegen Oekraïne. Koning Willem-Alexander en Máxima genoten live vanaf de tribune mee met de wedstrijd en dat zorgde voor hilarische beelden.

Keihard juichen

Het was een heerlijk moment: het eerste doelpunt van Georginio Wijnaldum. Het behalen van de 1-0 zorgde niet alleen bij het publiek in de Johan Cruijff Arena voor flink wat vreugde ook onze koning kon zijn geluk niet op.

Live op televisie was te zien hoe Willem-Alexander zijn vuisten balde en "yes" leek te roepen na de eerste goal. De reactie van de koning was zelfs zo uitbundig dat koningin Máxima er van leek te schrikken. Op beeld was dan ook te zien hoe Máxima met een ietwat afkeurende blik naar haar man keek. Hilarisch als je het ons vraagt.

Reacties op Twitter

Het duurde niet lang tot de reactie van Willem-Alexander hot topic werd op Twitter. Veel kijkers gingen niet alleen stuk om de hilarische reactie van de koning, ook de blik van Máxima werd enorm gewaardeerd.

"Willem-Alexander gaat uit zijn plaat. Máxima kijkt zoals een vrouw naar haar man kijkt die tijdens het voetbal kijken uit zijn plaat gaat", klinkt het op Twitter. "Koning maximaal ingetogen uit je bol gaan" en "Wanneer je uit je plaat wil gaan, maar je je moet gedragen", grappen andere voetbalkijkers op Twitter.

Royalty
  • Grazia
  • BrunoPress