Kate Middleton scoort koopje: prinses verschijnt in betaalbare ZARA rok

Ook royalty shopt bij de ZARA!

Royal visit to South Wales

Prinses Kate Middleton ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Van een luchtige coupe tot stevig designer-schoeisel: de Princess of Wales komt piekfijn voor de dag. Hoewel zij natuurlijk een uitgebreide kluis aan koninklijke juwelen heeft om uit te kiezen, gaat Kate soms ook voor een bijzonder betaalbaar kleedje...

Waleses in Wales

Afgelopen week bezochten Kate Middleton en prins William aan het zuiden van Wales. Het hoort er toch bij, aangezien zij nu de prinselijke Wales-titels dragen. Hier ging het paar warm gekleed in een set klassieke neutrale outfits. Een op maat gemaakte mantel van Kates favoriete designer, Alexander McQueen, hield de hoogheid warm in het kille Britse weer, en met een tijdloze Mulberry-tas aan haar arm had Kate ruimte voor alle essentials.

Betaalbaar

Maar naast designerstukken, viel het de koninklijke style watchers op dat de prinses een item droeg dat menig persoon zélf in hun kledingkast heeft hangen. Haar crèmekleurige coltrui droeg de prinses namelijk op een pied-de-poule rok van ZARA!

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

De zwart-witte midirok maakt de tijdloze outfit van de Britse royal dame perfect af. En die heeft haar, in tegenstelling tot het fikse prijskaartje van een gemiddeld McQueen-stuk, slechts twintig pond gekost.

In de voetsporen van een prinses

Mocht je nu direct de website van de ZARA erbij gepakt hebben om zelf ook zo'n rok op de kop te tikken, dan hebben we slecht nieuws. De rok is namelijk afkomstig uit een oudere collectie, en dus helemaal uitverkocht. Het kon ook eigenlijk niet anders: alles wat Kate aanraakt, verandert immers in goud.

Overigens is er ook een ánder onderdeel van Kates outfit met een heel betaalbaar prijskaartje. De oorbellen die zij draagt zouden namelijk wijlen Queen Elizabeth niet misstaan, maar de juwelen zijn dus niet afkomstig uit de koninklijke juwelenkluis. De 'parel' en de 'diamanten' zijn gewoon goed gelukte nepperds. Je kunt de oorhangers zelf bestellen voor honderd euro bij Heavenly London. Dat is toch net een stukje betaalbaarder dan zo'n royaal erfstuk...

Bron: Marie Claire UK, UFO NO More | Beeld: NL Beeld / BrunoPress