Elegance tipt: de leukste to do’s tijdens Valentijnsdag

Happy Valentine!

Van een hippe lunchtent tot romantisch dineren en van een nieuw shopadresje, niet te missen festival en must see bioscoopfilm: iedere maand staan er nieuwe to-do’s in de agenda voor je klaar. Deze keer speciaal voor Valentijnsdag.

Dating-profiel fotoshoot
Singles, opgelet! In alle Lynk & Co clubs, over heel Europa, kun je op Valentijnsdag je datingprofiel een extra boost geven. Of het nu gaat om Tinder, Happen of Raya… Lynk & Co got you! Als je de Lynk & Co Clubs een beetje kent, weet je dat er achter elke deur een verassing schuilt. Een meer fotogenieke omgeving ga je niet vinden! Om die reden kan je, speciaal op Valentijnsdag, door een professionele fotograaf je foto laten nemen om snel nog even te matchen met je toekomstige Valentijn. Hoe leuk! Je kunt op 14 februari tussen 12:00 – 18:00 langsgaan bij de Lynk & Co club op Rokin 75.

Staycation bij het Conservatorium Hotel
Dit jaar is het Conservatorium Hotel dé plek om op Valentijnsdag de liefde te vieren. Op 14 februari biedt het hotel namelijk vier pakketten aan waarop geliefden zichzelf een avond kunnen trakteren. Zo heeft het Conservatorium speciale arrangementen om van te genieten. Het kamerarrangement A Romantic Lovers Getaway bestaat uit een fles champagne, rozenblaadjes bij aankomst en een roomservice ontbijt inclusief champagne én een 50 minuten Relax-behandeling, voor twee personen mét champagne in de Akasha Spa. Kun je niet blijven slapen? Kies dan voor de Valentine’s Package – Akasha Celebrations for two. Hierbij geniet je samen van een massage van 50 minuten met een romantisch champagne- en fruitmoment na afloop. Daarna mag je nog naar de sauna, de hamam en het zwembad. En dan is er ook nog een speciaal Valentijnsdiner in het Taiko Cuisine restaurant. Deze eetgelegenheid van top-chef Schilo van Coevorden laat je de fijnste gerechten uit de Aziatische fusion-keuken proeven. Boeken kan hier.

Sport Speeddaten
David Lloyd Amsterdam organiseert samen met Victor Abeln, de bekendste barman van Nederland, een sport-speeddate parcours voor singles. Een uniek parcours voor de sportieve single die zich openstelt tot het vinden van een sportmaatje of, wie weet, de ware liefde. Voor wie al bekend is met David Lloyd Clubs weet dat de signature class Blaze een intensieve workout is gericht op het verbranden van calorieën en het verbeteren van je conditie. Personal Trainer Taylor McCormack heeft voor Valentijnsdag deze Blaze les aangepast naar een speeddate parcours, waarbij singels om de vijf minuten wisselen van oefening en van partner. Ondertussen zal Victor per oefening een vraag stellen aan alle singles zodat er een onderwerp zal worden aangesneden om over te sparren tijdens de oefening met je date. Dus wil je in vorm blijven en genieten van de liefde? Meld je dan hier aan.

Sjansz. in Jansz.
Op zoek naar de perfecte date voor Valentijnsdag? Sjansz. is terug van weggeweest! Vier de dag van de liefde in Jansz.,het welbekende restaurant in de Negen Straatjes, dat die avond in het teken van flirterige romantiek en heerlijke gerechten to share staat. De culinaire liefhebber maakt kennis met de modern-Nederlandse keuken zonder al te veel poespas. Denk aan de burrata met portebello en walnoot, of de romige erringi met truffel. Extra leuk: speciaal voor de meest liefdevolle avond van het jaar schuift Sella Molenaar aan en schetst gepersonaliseerde illustraties van de dinerende love birds als uniek aandenken. Reserveren kan hier.

Westfield Love Studios
Ben je nog op zoek naar een cadeau voor je Valentijn? De Westfield Love Studios pop-up inclusief videobooth is jouw ticket tot een persoonlijk cadeau. De videobooth stelt je drie liefdesvragen, terwijl een automatische video-opname dit moment vastlegt. Achteraf krijg je de video-opname gratis mee naar huis via een kaart met QR-code. Zo voeg je een hele persoonlijke noot toe aan je Valentijnscadeau, die je shopt bij dé lifestylebestemming in ​​Leidschendam. De videobooth is aanwezig van 9 tot 14 februari en van 17 tot 19 februari, maar de Love Studio is toegankelijk tot 7 maart. Zo heb je nog tijd genoeg om jezelf vast te leggen op deze Instagrammable locatie. Enne, vergeet de hashtag #westfieldlovestories niet.

Love pizza
Liefde gaat door de maag… Dus ben jij nog op zoek naar een origineel etentje? Maak van je huis een picknick locatie en bestel bij Toni Loco. Zoals we van deze pizza hotspot kunnen verwachten tovert hij voor ‘De dag van de Liefde’ zijn pizza’s om tot liefdes-pizza’s en worden deze geserveerd in een hartjes-vorm. Zoetsappige bedoelingen, want hiermee weet jij zeker dat je het hart van een geliefde verovert. Deze Valentijns pizza is te bestellen met alle toppings op het menu en kan ook bezorgd worden, zodat jij zelfs bij iemand een pizza kan laten bezorgen als verrassing. Ga naar UberEats om je bestelling te plaatsen.

Een nieuw restaurant ontdekken, de mooiste flex werkplekken vinden, een festival dat je niet mag missen, een shopadresje waar je écht naar toe moet en nog veel meer… Ga jij er graag op uit? Dan kun je hier je hart ophalen. Iedere maand vind je hier op Elegance een nieuwe uitagenda met hotspots die je niet wilt missen.

Laatste nieuws