Accessoires waarmee je warm de winter doorkomt

Zo kom je de koude dagen wel door.

Copenhagen Fashion Week FW22-23 DAY 2

We hebben er al een aantal koude dagen opzitten deze winter en er zullen er onwaarschijnlijk nog velen volgen. Hoe je je het beste kunt kleden tegen de kou? Dat doe je met een aantal fashionable, maar warme accessoires. We zetten er een aantal voor je op een rij.

Balaclava

De balaclava was het begin van het jaar was de al een enorme favoriet en ook dit seizoen verwachten we weer veel te zien van deze street style-favoriet. Hoewel het niet iedereens cup of tea is, houdt de bivakmuts je wel warm. O, en voordat je er eentje koopt, wist je dat je de muts ook eenvoudig kunt vouwen met een sjaal? Ideaal!

Fluffy bucket hats

Niet alleen perfect voor de zomer, maar ook voor de winter: de bucket hat. Maak er een statement piece van door te kiezen voor een fuzzy exemplaar. Die houdt je hoofd ook nog eens heerlijk warm!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MARILYN (@nlmarilyn)

Sjaals

Grote kans dat je niet één, niet twee, maar drie sjaals aan je kapstok hebt hangen. En dat is goed, want in de winter kun je er eigenlijk geen genoeg van hebben! Ga voor een extra dikke sjaal in een felle kleur om je look extra af te maken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Olivia Yang (@olafflee)

Snow boots

Warme snow boots zijn niet alleen voor de inwoners van Scandinavische landen of voor wintersporters, het is ideaal voor mensen die snel koude voeten krijgen. Tegenwoordig kun je ze gewoon dragen als statement piece.

Beanie

Yep, ook een muts mag niet ontbreken in je wintergarderobe. Het houdt je hoofd warm en staat erg leuk. Het enige nadeel is dat je er snel statisch haar van krijgt, maar dat kun je makkelijk verhelpen door je beanie goed schoon te houden en door een antistatische spray in je lokken te spuiten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @camillecharriere

Andere opties

Uiteraard zijn er nog een aantal andere handige accessoires die je deze winter warm kunnen houden. Denk aan fijne handschoenen (wij zijn dol op wanten) en fluffy sokken. Ook kunnen oorwarmers je lekker toasty houden. Vind je die net wat too much? Dan kun je hetzelfde ook voor elkaar spelen met hoofdbanden. Heerlijk warm!

Bron: Marie Claire | Beeld: Instagram, Brunopress

Mode
  • Street style, models at Copenhagen Fashion week Fall-Winter 2022-2023, Denmark, on February 2nd, 2022. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM