Elegance 85 jaar winactie: 10x Floris van Bommel party boots t.w.v. €239,95

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 10 paar Floris van Bommel party boots t.w.v. €239,95? Doe dan snel mee!

Party shoes

Party outfits zijn zó 2021, het zijn party shoes die er een feestje van maken! De feestcollectie van het Nederlandse merk Floris van Bommel bestaat daarom uit alleen maar eyecatchers.

In de categorie altijd goed: deze zwarte enkellaarsjes zijn een opvallende verschijning: minimalistisch met een feestelijk tintje dankzij de 8 cm tellende hak met metallic glitters, gecombineerd met tijdloos suède. Enne, de rubberen zool maakt uren op de dansvloer comfortabel en mogelijk. Draag ze stoer onder een pantalon of denim, of stijlvol onder een jurk met feestelijke panty. Het zijn klassiekers waar je nog jaren plezier van hebt!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je deze prachtige laarsjes kopen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='23']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.