Elegance 85 jaar winactie: The Buccal Hollywood Facial by Bloy t.w.v. €164

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op The Buccal Hollywood Facial by Bloy t.w.v. €164? Doe dan snel mee!

Hollywood geheim

The Buccal Hollywood Facial is favoriet van Meghan Markle, Jennifer Lopez en Kate Moss en het best bewaarde beautygeheim in Hollywood. Tot nu. Want de Amsterdamse boutique kliniek BLOY Institute voert de behandeling ook uit. In 70 minuten worden worden de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU met behulp van een zuurstof apparaat dieper in de huid ingebracht. Dit geeft je huid een krachtige oxygen boost en creëert een mooie glow. Ook krijg je een gezichtsmassage waarbij spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd volledig manueel worden gemasseerd. Deze buccal massage vermindert fijne lijnen en rimpels, de lijnen van de neus- en lippenplooi en verstrakt de kaaklijn. Wij snappen wel waarom deze behandeling zo populair is...

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je deze behandeling zelf boeken.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='22']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.