Elegance 85 jaar winactie: 5x een Charlotte Tilbury make-up pakket t.w.v. €132

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 5 Charlotte Tilbury make-up pakketten t.w.v. €132? Doe dan snel mee!

Je tilt je beautyroutine met de producten van Charlotte Tilbury naar een hoger niveau voor een instant glow. In het pakket zitten de favorieten van de Elegance redactie, die we je niet willen onthouden.

Zo zit de bekende Pillow Talk Beautifying Face Palette erin, met een blush en glow om je ogen, wangen en gezicht een schitterende gloed te geven. Ook zit de Pillow Talk Eyes to Mesmeris erin; daarmee creëer je in een handomdraai een mooie ooglook. Door de briljante crème/glansformule bereik je maximale impact met minimale moeite. Het product maakt daarom ook deel uit van Charlotte's One-Minute No-Mirror Make-up. Tot slot tref je de Colour Chameleon aan: een oogschaduw potlood waarmee je je natuurlijke oogkleur tot leven brengt. Het potlood is doordrenkt met synthetische saffier, een minerale edelsteen met een natuurlijke zachte focus voor een zachte finish. Kortom, een hele complete feestlook!

Onderstaande producten zitten in het pakket. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je de prachtige producten kopen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='20']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.