Elegance 85 jaar winactie: 10x Designer Outlet Roermond giftcard t.w.v. €250

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 10 Designer Outlet Roermond giftcards t.w.v. €250? Doe dan snel mee!

Shopping walhalla

Geloof ons: er is geen betere plek om je winter- of kerstinkopen te doen dan in Designer Outlet Roermond. Je scoort er de mooiste items, waaronder kleding, schoenen en accessoires, met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. That's how we like it.

Je vindt honderden merken in het shopping walhalla in het Zuiden, waaronder Furla, Gucci, Prada, Burberry en nog veel meer. Om bezoekers te blijven verrassen, vind je iedere keer weer nieuwe premium merken. Zo openden eerder dit jaar Moschino, Alberta Ferretti, Pinko en Off-White hun deuren. En kun je binnenkort ook shoppen bij IRO Paris en Isabel Marant. Kortom, tijd om te gaan!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je alle merken alvast bekijken om zelf een bezoekje aan de designer outlet te plannen.

Onder de foto's kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='19']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.