Elegance 85 jaar winactie: Fauteuil van Rivièra Maison t.w.v. €1.199

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op The Countesse Fauteuil van Rivièra Maison t.w.v. €1.199? Doe dan snel mee!

Teddy fauteuil

Ben jij nog op zoek naar een eye catcher voor in je interieur? Dit is je kans! The Countesse fauteuil van Rivièra Maison van trendy bouclé stof zit niet alleen heerlijk, maar staat ook waanzinnig in de woon- of slaapkamer. Een lust voor het oog!

The Countesse fauteuil heeft een ronde rugleuning, die in één lijn doorloopt in de armleuningen. De verticaal gestikte lijnen creëren een bolling in de bekleding, waardoor er banen in de rugleuning ontstaan. Als kers op de taart heeft deze fauteuil een eveneens ronde, draaiende poot van rubberhout, die doorloopt tot de grond. Hiermee kun je de stoel 360 graden draaien.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je deze waanzinnige fauteuil kopen.

Onder de foto's kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='18']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.