Elegance 85 jaar winactie: 10x een Rosefield horloge t.w.v. €129

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 10 Rosefield horloges t.w.v. €129? Doe dan snel mee!

Sieraden shoppen

Als je op zoek bent naar het perfecte horloge, zit je bij Rosefield goed. Groot of klein, goud of zilver, rond of vierkant, klassiek of een statement item; het Amsterdamse merk heeft alle soorten, maten en kleuren horloges die je je maar kunt bedenken en de bandjes zijn verwisselbaar. Maar, wie denkt dat Rosefield alleen horloges verkoopt, heeft het mis. Je vindt er namelijk nog veel meer (betaalbare) sieraden van hoge kwaliteit! Kettinkjes, armbanden en oorbellen zijn er in overvloed en veel items zijn ook te personaliseren met letters, teksten, geboortestenen of sterrenbeelden. Maar pas op, want als je eenmaal op de site zit, zit je digitale winkelmandje voor je het weet vol met musthaves!

Octagon XS

Eén van onze favorieten is de Octagon XS. Dit is een petite achthoekig klokje — een modern horloge met een vintage uitstraling dankzij het 3D geslepen glas op de horlogekast. Een perfecte fit voor de smallere pols. De Octagon XS is verkrijgbaar in het goud, goud/zilver en zilver. We like!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je dit prachtige horloge kopen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='16']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.