Elegance 85 jaar winactie: een Sage Barista Express Impress koffiemachine t.w.v. €829,90

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op een Sage Barista Express Impress koffiemachine t.w.v. €829,90? Doe dan snel mee!

Barista at home

Gaat er geen dag voorbij zonder dat jij geniet van je geliefde kopje koffie? Ga dan eens in de schoenen staan van een ware barista. Sage Appliances lanceerde in september dit jaar de langverwachte nieuwe generatie van zijn best verkopende espressomachine voor thuisgebruik: de Barista Express™ Impress.

Als je een barista-beginner bent, of gewoon van gemak houdt, dan is dit het perfecte apparaat voor jou. De Barista Express™ Impress heeft vier sleutelelementen van third wave koffie: de ideale dosering, optimale druk, precieze temperatuur en krachtige stoom zorgen voor perfect gestoomde melk. Vooral fijn is dat het toestel een oplossing biedt voor de twee grootste uitdagingen waar thuisbarista's mee worstelen: hoe een perfecte en constante dosering te krijgen en hoe de rommel binnen de perken te houden. Dat is met het slimme doseersysteem verleden tijd. Deze precisie-afstelling maakt je leven niet alleen een stuk makkelijker, maar zorgt er ook voor dat jouw kopje koffie iedere keer opnieuw een rijke, volle en uitgebalanceerde smaak heeft. Verder wordt tijdens het draaien van de tamper het oppervlak van de koffiepuck gladgestreken, waardoor alle overtollige koffie wordt verwijderd, met minder rommel en verspilling als resultaat.

Kortom, deze keuken parel tilt jouw cappuccino of latte macchiato naar een hoger niveau voor die nóg intensere smaak.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je deze waanzinnige espressomachine kopen.

Onder de foto's kun je meedoen aan de winactie.

Schermafbeelding 2022-11-30 om 16.41.11 Schermafbeelding 2022-11-30 om 16.41.27

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='15']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.