Elegance 85 jaar winactie: 10x een jaarabonnement op Elegance t.w.v. €49,94

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 10 jaarabonnementen op Elegance t.w.v. €49,94? Doe dan snel mee!

Leesvoer

Je leest het goed: een gratis jaarabonnement op dit heerlijke blad. Trap jij het 86ste jaar samen met ons af?

Lekker knus op de bank onder een dekentje zitten met een kop warme chocolademelk, terwijl buiten de eerste sneeuwvlokken vallen… Dat is het ultieme gevoel van winter! Voldoende leesvoer is dan natuurlijk een must. Met Elegance laat je je inspireren door krachtige vrouwen, ontvang je een overvloed aan culinaire tips en mis je niks op het gebied van cultuur, mode, beauty en reizen! Wat wil je nog meer?

Een Elegance abonnement is ook het perfecte cadeau voor je (schoon)moeder, zus, beste vriendin of leuke collega. O, en het is natuurlijk niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen… Onthouden dus voor als je je wishlist gaat samenstellen!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je een abonnement afsluiten.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

De nieuwste Elegance

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='14']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.