Elegance 85 jaar winactie: 5x knit-ted beanie & sjaal t.w.v. €139,80

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 5 knit-ted beanie & sjaal sets t.w.v. €139,80? Doe dan snel mee!

Elegant en tijdloos

Het Nederlandse kledingmerk knit-ted moét je kennen als je houdt van tijdloze items van goede kwaliteit. Het doel van het merk is om de consument te helpen een ‘capsule’ garderobe op te bouwen. Met het ontwerpen van de collecties focust Knit-ted zich daarom niet op trends, maar op tijdloze designs van duurzame materialen en hoogwaardige stofkwaliteiten. De collecties zijn altijd elegant, modern en met elkaar te combineren en vormen zo een prachtige basis voor een duurzame kastinhoud. Ook nu zit de collectie vol met ultieme essentials voor jouw winter capsule wardrobe.

In de nieuwste Fall/Winter collectie combineert knit-ted warmte met luxe en comfort. De moderne breisels komen in natuurlijke kleuren, verfijnde materialen en ongecompliceerde stijlen. De zachte afwerkingen en pasvormen zorgen voor comfort en een tijdloze alledaagse look, met als belangrijkste kenmerk de easy wearability.

Winter ready

De prachtige grijze kleur is niet de enige reden dat wij zo dol zijn op deze set van knit-ted, bestaande uit de Nora Beanie en Evi Scarf. Het materiaal (wol volgens de Responsible Wool Standard) zorgt ervoor dat het dragen aanvoelt als een heerlijke deken. De Alpaca/Merino wool blend van Knit-ted is niet alleen extreem zacht, maar ook warm en licht in gewicht. Laat die winter maar komen!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je de sjaal kopen en hier kun je de muts kopen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='13']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.