Elegance 85 jaar winactie: 5x Give a Pon pantoffels t.w.v. €94,94

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 5 Give a Pon pantoffels t.w.v. €94,94? Doe dan snel mee!

Comfy & cozy

Zoek jij een warme plek voor jouw voeten tijdens de winter? Dan zit je helemaal goed met de pantoffels van Give a Pon. Ze zijn vrolijk, comfy én cozy. De pantoffels worden speciaal voor het merk met de hand gemaakt in een atelier in Griekenland, waardoor ieder paar uniek is. Een cadeau (aan jezelf) dat jarenlang meegaat. Door het huis scharrelen was nog nooit zo fijn!

Tzoúlia

De Tzoúlia pantoffel is bij ons favoriet. Het betekent Julia in het Grieks en is vernoemd naar één van de twee oprichters van Give a Pon. "Mijn ouders gaven hun liefde voor de mooie Griekse cultuur en het innemende volk aan mij door. Deze hysterische kleurencombinatie is van mijn hand. Geniet van deze gekkigheid in huis!" vertelt ze over de slofjes.

De buitenkant van Tzoúlia is gemaakt van ongeverfde wol afkomstig van een wit schaap en de patronen hebben een combinatie van oranje, paars en roze. De stiksels waarmee de rand is afgewerkt zijn rood. Al deze kleuren komen terug in de pompon wat voor een vrolijk geheel zorgt. Die wil je toch hebben?

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je deze prachtige pantoffels kopen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='11']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.