Julia Roberts deelt haar geheim voor een goed huwelijk

'Ik heb dit altijd gezegd en ik blijf het altijd zeggen!'

Lees ook

Julia Roberts en George Clooney zijn twee absolute powerhouses die Hollywood rijk is. Dat hun nieuwe film Ticket to Paradise nu volop aandacht krijgt is dan ook niet gek. De film, die draait om een gescheiden koppel, zorgt natuurlijk ook voor wat vragen over hun éigen liefdeslevens. In gesprek met E! News onthult Roberts haar geheim voor een goed huwelijk.

Gescheiden stel

In het echte leven zijn Roberts en Clooney al jarenlang goed bevriend. Dat heeft in hun voordeel gewerkt bij deze nieuwe film, denkt Roberts. “Mensen weten dat we goed bevriend zijn, en we spelen hier een gescheiden koppel”, stelde zij. “Half Amerika denkt waarschijnlijk ook dat we echt een gescheiden stel zijn, dus dat hebben we alvast mee”, voegde ze hier vervolgens grappend aan toe.

Goed huwelijk

Buiten de opnames vergaat het Julia Roberts een stuk beter in de liefde dan de karakters in Ticket to Paradise. Zo is al twintig jaar lang getrouwd met cameraman Danny Moder. Haar geheim voor een lang en gelukkig huwelijk? “Ik heb dit altijd gezegd en ik blijf het altijd zeggen: het gaat om zoenen. Heel veel zoenen.” A-ha!

Vriendschap

Dit maakte de opnames van een zoenscène tussen de beide Oscar-winnaars wel een beetje vreemd. Die moest namelijk wel tachtig (!) keer opnieuw. En een flinke portie staan kussen met een goede vriend? Dat kan wat ongemakkelijk zijn, zoals Roberts achteraf ook vertelde.

“Nou, en bedankt!” reageerde Clooney hier met gespeelde verontwaardiging op. “Je weet wel dat ik twee keer tot Meest Sexy Man Ter Wereld ben verkozen, toch?!” Tja, het kust nergens zoals je partner thuis kust, natuurlijk – zoals Clooney met zijn grote liefde Amal ongetwijfeld ook wel weet.

Bron: RTL Nieuws, E! News | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook