Win een handstomer van SteamOne + pluizenverwijderaar t.w.v. €184

Doe mee en maak kans!

Een strijkijzer is zó 2000. Een stomer, en dan het liefst eentje die je overal makkelijk mee naartoe neemt, is het nu helemaal. Klinkt dat als muziek in je oren? Wij mogen een set bestaande uit de SteamOne Foldable en SteamOne RP10 pluizenverwijderaar t.w.v. €184 weggeven aan een gelukkige winnares!

Mooi én praktisch

Klinkt SteamOne je bekend in de oren? Het merk maakt luxe kledingstomers en heeft één missie: het bieden van de beste technologie en het mooiste ontwerp in praktische, eenvoudig te bedienen apparaten. De professionele kledingstomers zorgen voor kreukvrije én gedesinfecteerde kleding zonder het uit te hoeven klappen van die onhandige strijkplank. Wij tekenen ervoor!

De Foldable

De beste handstomer van SteamOne is de Foldable (€138). Hij is - zoals de naam al zegt - opvouwbaar en past gemakkelijk in iedere koffer, tas of kast. Geen gedoe dus met een grote stomer die in de kamer staat en je neemt hem ook makkelijk mee op vakantie. Als kers op de taart kan iedereen de stomer bedienen: je hangt de kledinghanger met zuignap op waar je wilt, steekt de stekker in het stopcontact en binnen 15 seconden is-ie er klaar voor.

Als je dan toch bezig bent met het verzorgen van je kleding, is de SteamOne RP10 (€39,95) ook een musthave. Dit is een handige pluizenverwijderaar waarmee je je kledingstukken heel makkelijk mooi houdt. Want zeg nou eerlijk, niemand wordt blij van een trui vol pillen.

Doe mee!

Kun jij niet wachten om je strijkijzer de deur uit te gooien en met deze stylish SteamOne Foldable aan de slag te gaan? Wij mogen er eentje weggeven, samen met de pluizenverwijderaar. Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige. Succes!

[mail-win-form id='3']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 21 september 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.