Carice van Houten zet Halina Reijn in het zonnetje op Instagram

Carice vergezelde Halina gisteren op de rode loper van de première van Bodies Bodies Bodies.

NFF dag 1 - Openingsfilm Instinct

De film Bodies Bodies Bodies draait al een tijdje in Amerika, maar gisteren ging-ie dan eindelijk in première in Tuschinski. Halina Reijn is enorm trots dat haar film zo goed in Amerika is ontvangen, en ook vriendin Carice van Houten is enorm trots op de prestaties van haar beste vriendin.

Internationale regiedebuut 

Halina regisseerde al de goed ontvangen film Instinct, maar heeft nu ook haar internationale regiedebuut gemaakt. Zo nam ze de regie voor de Amerikaanse, satirische horrorfilm Bodies Bodies Bodies voor haar rekening. 

Gisteren ging de film in première in Tuschinki en schitterde niemand minder dan haar goede vriendin Carice van Houten aan haar zijde. 

Trots

Hoewel Carice onlangs op Instagram deelde dat ze de laatste tijd niet meer zo vaak op social media zit, deelde ze gisteren wel een foto van de première van Bodies Bodies Bodies in haar stories. “Doe mij en jezelf een lol en ga deze film zien”, schrijft ze bij een foto waarop Halina te zien is. “Dit is me een vette film. Op zoveel fronten.”

Ook laat ze weten onder de indruk te zijn van haar vriendin. “GEK van trots op de mooiste Halina Reijn.” 

Bodies Bodies Bodies

Bodies Bodies Bodies gaat over een groep rijke twintigers die naar een luxe landgoed reizen. Tijdens een storm besluit de vriendengroep een feestje te houden en een bijzonder spel te spelen. Hierbij spelen twee vrienden de rol van moordenaar en moet de rest ontsnappen. Als je op je rug wordt aangeraakt ben je ‘dood.’ Alleen is het spel niet meer zo leuk als vrienden daadwerkelijk doodgaan… 

Bodies Bodies Bodies draait vanaf 8 september in de bioscoop. 

Beeld: BrunoPress