Zo zien de kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt er nu uit

De oudste is ondertussen al 21!

Rome Film Festival - Eternals Photocall

De kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt zien we niet vaak voor de camera. Toch kregen we vorig jaar nog een glimp van ze te zien, toen ze naast hun moeder stonden tijdens de première van de film Eternals. En wat zijn ze gegroeid!

Familiefoto

Maddox (21), Zahara (17), Shiloh (16), Vivienne (14) en Knox (14) verrasten veel mensen – en fotografen – toen ze ineens op de rode loper verschenen tijdens de première van de film Eternals, in oktober 2021. Net als mama Angelina, leken de kinderen ware fashion iconen. Dochter Zahara droeg zelfs een jurk die ze uit de kast van haar moeder had getrokken.

V.l.n.r: Maddox, Vivienne, Angelina, Zahara, Shiloh en Knox, in 2021. Bron: BrunoPress

Zoon Pax kon niet aanwezig zijn bij de première, maar is die net als zijn broers en zussen ook flink gegroeid. Pax is ondertussen al 18 (!) jaar en wordt af en toe gespot met zijn moeder op de rode loper. De laatste keer was tijdens een première in Museum of Tolerance in Los Angeles, Californië. Dit was ook in 2021, dus we hopen dat het hele gezin weer snel op de rode loper zien flaneren!

Een trotse Angelina naast zoon Pax, in 2021. Bron: BrunoPress

One big happy family

In 2002 adopteerde Angelina Maddox, en volgde in 2005 dochter Zahara. Eind 2005 raakte Angelina zwanger en werd hiermee ook de relatie met Brad Pitt bevestigd. In 2006 kwam Shiloh ter wereld, en in 2007 kwam zoon Pax. Pax werd in eerste instantie alleen door de actrice geadopteerd, omdat het in Vietnam destijds niet mogelijk was om te adopteren als ongetrouwd stel. In 2008 werd het huis nog wat voller toen bleek dat Angelina in verwachting was van een tweeling: Knox en Vivienne.

Maddox, Zahara en Pax zijn later alsnog door Brad geadopteerd en werd ook hun achternaam veranderd in Jolie-Pitt.

Brangelina

Angelina Jolie en Brad Pitt gingen in 2016 uit elkaar waardoor het leven van hun kinderen behoorlijk op zijn kop stond. Wat volgde was een vechtscheiding, waarbij de strijd om de voogdij breed werd uitgemeten in de pers. Pas na meerdere rechtszaken besloot de rechter dat beide ouders co-ouderschap kregen. Hier was zoon Maddox het niet mee eens en zou hij zelfs tegen zijn vader hebben getuigd in de rechtbank.

Bron: Cosmopolitan, Harper's Bazaar | Beeld: BrunoPress