Win: Studio Noos blue checked mom-bag & pouch

Doe mee en maak kans!

Lees ook

De zomer staat voor de deur, dus een beetje kleur toevoegen aan je garderobe kan geen kwaad. En hoe kan dat beter dan met de nieuwe Studio Noos Blue Checked Collection? Goed nieuws: wij mogen een mom-bag en matching pouch uit deze collectie weggeven. Doe snel mee!

Musthave tas

Studio Noos, wie kent het populaire merk niet? Ze staan bekend om de mom-bags, die overigens echt niet alleen voor moeders zijn, want eigenlijk zou iedereen zo’n tas moeten hebben. Hij is heerlijk groot, waardoor je alles, écht alles, mee kunt nemen. Of je hem nou gebruikt voor je baby of kind, naar het werk, om boodschappen te doen, voor een dagje strand of noem maar op; het past allemaal. De tas is niet alleen groot, maar ook stevig. Je hangt hem makkelijk om een kinderwagen, kunt hem crossbody dragen voor op de fiets en uiteraard om je schouder.

Blue Checked collection

Regelmatig komen er nieuwe designs uit. Voor de nieuwste collectie heeft Studio Noos de tas in een vrolijk jasje gestoken: de Blue Checked collection. De blauw-wit gekleurde ruit zorgt voor een instant zomergevoel en is een ware eyecatcher.

Inmiddels is de collectie veel groter dan de welbekende mom-bag. Zo is er ook een handige pouch die je gemakkelijk kunt gebruiken als make-up tas of voor al je andere essentials, een wallet en zelfs een mini backpack en handbag om te twinnen met je mini-me. En goed nieuws, want de gehele collectie is verkrijgbaar in dit vrolijke geruite printje. Benieuwd? Je vindt de hele collectie hier.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Zie jij jezelf deze zomer al rondlopen met deze waanzinnige tas aan je schouder? Dat snappen we maar al te goed. Goed nieuws, wij mogen een blue checked mom-bag mét matching pouch weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij the lucky one. Succes!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 24 mei 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook