Zien: klassiekers en diamenten op de digitale Elegance cover

Kijk mee.

Het grote accessoire nummer van Elegance ligt in de winkel en daarom trakteren we jullie op onze tweede cover, namelijk de digitale Elegance cover.

Diamonds are a girl's best friend

Geen outfit zonder de juiste accessoires. Daarom staat het nummer in het teken van de nieuwste accessoiretrends voor de komende zomer en lente: maxi- en mini-tassen, sandalen, zonnebrillen en juwelen. In de modeserie worden basics als denim en een witte zijden blouse stijlvol gecombineerd met diamanten. En je vindt een shoot waarin de kracht van vriendschap naar voren komt, want een bestie is je mooiste accessoire. Those who style together stay together.

De coverfoto komt uit de shoot met klassiekers: denim en zacht wit katoen gecombineerd met diamanten en statement juwelen voor de ultieme vrouwelijke touch. De hele shoot vind je in de Elegance die nu in de winkel ligt.

Trenchcoat en blouse: Caroline BissSieraden: Bulgari Fine Jewellery

In deze editie praten we je bij over de nieuwste accessoiretends voor de komende zomer en lente. We spreken Iris van Lunenburg en Pieter van der Wielen voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk en de Amsterdamse PvdA-onderwijswethouder Marjolein Moorman vertelt over haar loopbaan. Verder vertellen drie Nederlandse schrijvers over het schrijfproces van hun nieuwste boek en delen we onze 8 favoriete podcasts van dit moment. Natuurlijk vind je zoals altijd ook het nieuwste woon-, travel- en culinieuws en culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en boeken. Haal hem dus snel in huis!

Fotografie: Martijn Senders | Fashion Director: Pedro Dias