Dit is het skincare geheim van Helen Mirren

Haar mooie huid heeft ze niet te danken aan dure smeersels.

Ze mag dan wel dit jaar de 77 jaar aantikken, Helen Mirren ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Dat de actrice zo stralend voor de dag komt heeft ze niet te danken aan dure smeersels, maar aan een heuse face work-out.

Geheim

Bij de SAG Awards afgelopen weekend verscheen Helen Mirren op de rode loper in een roze Dolce & Gabbana jurk met bijpassende haarband. Niet alleen haar pretty in pink look was het gesprek van de dag, maar ook haar stralende gezicht. Volgens haar visagist, Jo Stretell, heeft dit allemaal te maken met hoe ze vooraf haar huid behandeld heeft.

Workout voor het gezicht

Volgens Jo is het geheim van haar stralende huid een ‘workout voor je gezicht’. Dit krijg je niet door een zware trainingssessie in de sportschool, maar met de tools van FaceGym. Jo legt uit: “Voor de voorbereiding van de huid ben ik begonnen met FaceGym’s Weighted Ball, die fungeert als een warming-up om de huid te ontladen en te ontgiften. Daarna volgde FaceGym’s Medi Lift Eye. Dit EMS-apparaat helpt het gebied rond de ogen te verjongen, vermindert donkere kringen en maakt de oogcontouren glad, waardoor de ogen er groter en helderder uitzien.”

Bloedsomloop

Maar dan ben je er nog niet. “Ik volgde dit op met een FaceGym Pro-training op de wangen en kaaklijngebieden, een ander briljant EMS-hulpmiddel. Het verheft de gezichtsspieren en geeft de huid een meer gelift en strakker uiterlijk. Het duurt letterlijk 10 minuten om resultaten te zien – het is mijn go-to-tool voor elk evenement op de rode loper! Ik eindigde met FaceGym’s Multi Sculpt High-Performance Contouring Tool om de bloedsomloop te stimuleren, de huid minder opgeblazen te laten lijken en fijne lijntjes te verzachten.”

Je moet er dus wat voor over hebben, maar het resultaat mag er wezen.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram