De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de grote mode editie.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de grote mode editie? Lees mee.

Hoofdredactrice Hilde: "Het lentenummer zit boordevol looks die het komende seizoen de mode bepalen: van stijlvolle athleisure - sportleggings, joggingpakken en tops die je zowel in als buiten de sportschool draagt - tot vrouwelijke looks in pasteltinten, waarvan lichtgeel leer wat mij betreft de grootste verrassing is van het seizoen. Waar ik me bij herfstmode altijd verheug op dat knusse en warme, voelt de lente elk jaar weer fris. Alsof we allemaal aan iets nieuws beginnen. Ik ben benieuwd wat dit jaar en dit nieuwe seizoen ons gaat brengen. En op mijn mode wishlist staat nu natuurlijk een zachtgele leren tas. Wat staat er op die van jou?"

Mode

Een nieuw jaar vraagt altijd om een nieuwe garderobe. In dit nummer shop je heel veel fijne mode voor de lente: van comfortabele grote items tot fleurige prints. Ook presenteren we de mooiste statement pieces die centraal zullen staan in je garderobe. Verder spreken ter ere van het jubileum van modehuis Chanel met Marianne Etchebarne, Global Head of Watches and Fine Jewelry, over Chanels moderne kijk op diamanten en de link tussen toen en nu. En deelt Lonneke Nooteboom zoals altijd weer haar hebberigmakende seizoensfavorieten.

Interviews

Zij zag hem spelen in het theater en dacht: wow! Hij voelde het knetteren tijdens een zinderende auditie. Dit jaar zijn Tine Joustra (57) en Reinout Bussemaker (62) alweer 25 jaar samen. Wij spreken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Ook spreken we cosmetica-goeroe Monica van Ee, die al ruim 17 jaar aan het hoofd van huidverbeteringsmerk hannah staat, over haar loopbaan. Verder neemt Couturier Achmed Oso, die zijn Syrische roots combineert met eigentijdse Europese silhouetten voor zijn collecties, ons mee in zijn week.

Tekst gaat verder onder de foto.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, spreken we Claudia Allemeersch over haar boek Het Oven Kookboek én deelt ze een aantal heerlijke recepten. Verder nemen we een kijkje binnen bij een rustiek huis in de zuidelijke hooglanden van Australië en delen we de beste tips voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius, dé plek voor een paradijselijke vakantie.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van Isaac Israels (1865-1934), een van de belangrijkste Amsterdamse impressionisten die zichzelf ‘de schilder van het moderne leven’ noemde. Omdat de Sex and the city-sequel And just like that binnenkort te zien is op HBO Max, praten we je alvast even bij, snuffelen in de kledingkasten van de serie en hebben een exclusief onderonsje met actrice Kristin Davis (Charlotte York) en uitvoerend producent Michael Patrick King.

Beauty

Geef je huid een glow up door het nieuwe jaar te beginnen met een verbeterde skincare routine. Investeer in voedende crèmes en ademende make-up. Je huid zal je dankbaar zijn. Wij delen de fijnste producten met je.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!