Februari-actie: een abonnement op Elegance + een abonnement naar keuze cadeau

En dat voor maar €22!

Elegance begint de maand februari met een bijzondere actie. Voor maar 22 euro krijg je 3x de nieuwste Elegance en een abonnement naar keuze cadeau! 

Winter

Of je nu die mooie wandeling maakt in het bos of onder een dekentje wegkruipt op de bank: voldoende leesvoer is helemaal in de winter een must. Met Elegance blijf je op de hoogte van de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, accessoires, reizen, culinaire zaken en kunst & cultuur. En daarom hebben we een bijzondere actie voor je.

Voor slechts €22,- ontvang je 3x Elegance én een abonnement naar keuze. Zo kun je naast Elegance kiezen voor een abonnement op Marie Claire, Grazia, Beau Monde, Happy in Shape, Lonely Planet en nog veel meer! HIER kun je je abonneren.

Leuk cadeau

Voor slechts 22 euro ontvang je 3x Elegance + een tweede abonnement naar keuze (Elegance, Marie Claire, Grazia, Lonely Planet, Happy in Shape, Golfers Magazine, Playboy, Wieler Revue, Noorderland, Nieuwe Revu of Panorama). De abonnementen stoppen automatisch dus je zit nergens aan vast! Ook leuk als cadeau voor je moeder, partner of goede vriendin. Happy reading!