Nazmiye Oral over voorbereidingen op Undercover: 'Ik heb van mezelf een bepaald overwicht, dat zit ook in Leyla'

Gouden Kalveren Gala 2018 - Rode Loper

Ze is een van de nieuwe gezichten in de Netflix-hit Undercover en ze is momenteel te zien in de Videoland-serie Bonnie & Clyde. In de nieuwste Elegance vertelt actrice Nazmiye Oral over hoe ze zich voorbereidde op haar rol en wat we nog meer van haar kunnen verwachten. 

Undercover 

Actrice Nazmiye Oral schittert in seizoen drie van Undercover. Ze speelt Leyla Bulut, een vrouw die aan het hoofd staat van een grote XTC-bende. “Leyla is onbevreesd, charismatisch en een harde zakenvrouw die haar gezin het belangrijkst vindt. Haar kracht sprak me direct aan”, vertelt Nazmiye in de nieuwste Elegance. 

Voorbereidingen 

Nazmiye vertolkt de rol van Leyla met verve, maar op wat voor manier heeft ze zich voorbereid op de rol? “Ik heb een Vlaamse coach gehad om het licht Vlaamse accent stevig te maken. Hij sprak alles fonetisch voor mij in.”

“En kleine details zoals dat ze haar jas over haar schouders draagt, dat deed de Turkse straatmaffia van vroeger. Zware jongens van de straat die werden gezien als Robin Hood. Van mezelf heb ik door de jaren heen een bepaald overwicht gekregen. Dat is absoluut iets wat je niet kunt faken, dat zit ook in Leyla.”

In de nieuwste Elegance vertelt Nazmiye Oral meer over hoe het was om met Frank Lammers en Tom Waes samen te werken en wat we binnenkort nog meer van haar kunnen verwachten. Morgen in de winkel!

Beeld: BrunoPress