Win: 5x €100 shoptegoed van Intratuin

Doe mee en maak kans!

De kerstbomen staan, de straten zijn gevuld met lichtjes en de cadeautjes worden ingepakt… Kortom, de feestmaand is in volle gang. Ook Intratuin viert feest en deelt maar liefst 5x €100 shoptegoed uit!

Winter wonderland

Na een lange periode van afstand is het deze kerst weer tijd voor een uitgebreid samenzijn. Creëer daarom een extra sierlijke tafel en maak de kerstboom een waar genot om naar te kijken. Hoe je dat doet? Met het glitterrijke en sfeervolle aanbod van Intratuin is dat zo gepiept. De winterse trends van dit jaar veranderen het tuincentrum in een onvergetelijk winter wonderland. Kies uit knusheid, natuurinvloeden, pure romantiek of de magische sterrenhemel. Yes!

Inspiratie nodig? Kijk mee!

Doe mee

Zie jij jezelf al shoppen in hét kerstparadijs van Nederland? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij wel één van de vijf gelukkigen die straks €100 shoptegoed ontvangt. Succes!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 19 december 2021. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws