De Christmas wishlist van Elegance redacteur Heather

It's beginning to look a lot like Christmas...

De feestdagen komen eraan! Wat staat er op de verlanglijstjes van onze redactie en hoe bereiden zij zich voor op een heerlijke kerst? Iedere dag komt er iemand aan het woord; vandaag: digital content manager Heather.

Kerst

“Het klinkt misschien cliché, maar kerst is voor mij écht de mooiste tijd van het jaar. Kerstmis is zo lang ik me kan herinneren een big deal in mijn familie. We hebben het altijd groots gevierd met veel gezelligheid, lekker eten en een berg cadeaus onder de boom. Van mij mag het altijd wel kerst zijn!”

Tip

“Ik houd gedurende het jaar voor al mijn vrienden en familie een wishlist bij. Zodra ze opmerken dat ze iets leuk vinden, maak ik er een notitie van. Tegen de tijd dat ik kerstinkopen ga doen, hoef ik niet meer om wensenlijstjes te vragen, maar kan ik ze echt verrassen.”

Onder de boom

“Ik ben verantwoordelijk voor het inpakken van de cadeaus, omdat ik wil dat het er mooi uitziet onder de boom. Ik kies altijd een thema. Vorig jaar was het Classic Christmas met rood, groen, goud en veel glitter en glamour. Dit jaar wil ik het rustiger houden met bruin papier
met eventueel een printje, lichtgroene details en een touch of red.”

Voorbereiding

“Maanden voor kerst begin ik al met het verzamelen van cadeaupapier, -tasjes en -doosjes, omdat de mooiste dingen vlak voor de feestdagen uitverkocht zijn. Ik slaag altijd bij TKMaxx, Hema en Søstrene Grene. De week voor kerst neem ik vrij, zodat ik mijn to-dolijst rustig en zonder stress kan afwerken. Verder neem ik ieder jaar voor de feestdagen een touch-up van mijn wenkbrauwen. Want die heb
ik een paar jaar geleden laten microbladen bij FaceFactory. Als je wenkbrauwen maar goed zitten.”

Wishlist

* “Ik ben geen held in het huishouden, dus de Dyson v15 Detect draadloze stofzuiger staat hoog op mijn wishlist. Ik weet zeker dat deze parel van een stofzuiger ervoor zorgt dat ik met alle liefde een rondje door het huis maak.”
* “Mijn stijl is niet zo uitgesproken, dus pak ik graag uit met accessoires. Deze tas van Rough Studios is toch enig?”
* “De Baume-en-Eau à la Rose Noire van Sisley schijnt een wondercrème te zijn en steelt ook nog eens de show in je badkamer.”
* “Deze New Balance 550 sneakers zijn dé trend van het moment en ik snap wel waarom; ze zijn te gek!”
* “Mij zul je niet snel in een jurk zien, maar ik ben dol op pantalons. Won Hundred heeft goede kwaliteit en zo’n leren broek is ook na de feestdagen leuk om te dragen.”
* “Bij mijn favoriete merk Closed slaag ik altijd. Zo’n zijden top is casual maar toch chic.”
* “Om het wat feestelijker te maken, style ik mijn outfit af met een paar gouden statement oorbellen van Vedder & Vedder, mét initialen.”
* “Na de kerstdagen wil ik alleen nog maar in joggingpak rondlopen. Deze broek en logo trui van KCST zijn heerlijk voor op de bank, maar ook te gek om wél de deur mee uit te gaan.”

Ook benieuwd naar de kerstplannen van de rest van de redactie? Houd Elegance.nl in de gaten, want iedere dag deelt een ander redactielid haar wishlist en tips voor de feestdagen. Perfect om inspiratie op te doen én natuurlijk om alvast in de feeststemming te komen!

Laatste nieuws