Black Friday: mis deze waanzinnige korting op een Elegance abonnement niet!

Wees er als eerste bij!

Exterior Of Clothing Store With White And Black Colored Black Friday Text Balloons

Jawel, de leukste vrijdag van het jaar is in zicht en om dit te vieren hebben wij een speciale one day only Black Friday deal voor je klaarstaan. En wij verklappen hoe jij de eerste kunt zijn om deze aanbieding te ontvangen.

Grote korting

Niets zo fijn als goed leesvoer, en zeker in de winter. Zet een kop thee, kruip op de bank en kom tot rust met de inspirerende verhalen die Elegance rijk is. Wil je altijd verzekerd zijn van de nieuwste editie? Met een abonnement ontvang je ‘m in de brievenbus. Goed nieuws: op Black Friday sluit je een abonnement af met een waanzinnige korting.

Vooruit, we lichten alvast een tipje van de sluier: op Black Friday shop jij een abonnement op Elegance met maar liefst 50% korting. Ja, dat lees je goed! Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, reizen, culinaire zaken en kunst & cultuur. Het enige wat je hoeft te doen om deze actie te ontvangen, is je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Inschrijven voor de nieuwsbrief heb je in een handomdraai gedaan. Scrol helemaal naar beneden op de pagina en je ziet rechts onderin in het zwarte vlak de optie 'Ontvang onze nieuwsbrief'. Vul je mailadres hier in et voilà, vrijdag ontvang je deze geweldige korting. Zo weet je zeker dat je deze aantrekkelijke deal niet misloopt!

Beeld: iStock