De beroemde royal handtas van Meghan Markle is terug van weggeweest

Hoewel Meghan Markle zich niet meer aan koninklijke kledingprotocollen hoeft te houden, zijn de looks uit haar tijd als royal nog altijd erg invloedrijk. Een van de merken die de hertogin van Sussex op de kaart zette is het Schotse Strathberry. Nadat ze een tijdlang out of stock waren, zijn de iconische handtassen nu terug van weggeweest.

Eerste royal verschijning

Alle ogen waren op Meghan Markle gericht toen ze voor het eerst als verloofde van prins Harry in het openbaar verscheen. Bij die eerste royal appearance droeg ze, inderdaad, een handtas van Strathberry. Door het kersverse koninklijke stijlicoon werd de tas meteen enorm gewild, en de populariteit bleef groeien toen Meghan vaker met een tas van het merk droeg. Leeanne Hundleby, CEO van het tassenlabel, zegt dat de hertogin de verkoop 'een grote boost' heeft gegeven. Duizenden mensen schreven zich in voor wachtlijsten, het bedrijf moest nieuwe werknemers aannemen om de orders aan te kunnen en de tassen konden plotseling een plekje krijgen in luxe warenhuizen.

Meghan Markle in Nottingham, 2017. Beeld: BrunoPress

Primeur

Meghan vestigde de aandacht nog meer op de stijlvolle lederen tassen door een exemplaar als eerste royal ooit crossbody te dragen, in plaats van langs haar lichaam. Dit deed ze met de East/West Mini bag van het merk – een model dat nu na lange tijd weer verkrijgbaar is. Zelf niet zo dol op groen? Het accessoire is verkrijgbaar in maar liefst veertien verschillende kleuren en dessins. Bekijk (of shop) ze allemaal via deze link.

Meghan Markle in Edinburgh, 2018. Beeld: BrunoPress

Bron: Hello | Beeld: BrunoPress