Wat maakt de Babyzen Yoyo zo’n populaire buggy?

Lees ook

Waar moet je op letten als je een kinderwagen gaat kopen? Als kersverse (aanstaande) ouders heb je misschien een heel goed beeld bij wat je wel en niet wilt hebben, hoe een kinderwagen eruit moet zien en ook, wat je niet wilt. Maar als je nog weinig ervaring hebt met het ouderschap dan is het misschien wat overweldigend. Zo veel informatie en je weet niet waar je moet beginnen. Nu zijn er een paar basisdingen belangrijk als je een kinderwagen of buggy koop. Behalve het feit dat het er mooi uit moet zien, is het natuurlijk ook belangrijk dat je kindje er veilig in kan liggen en zitten. En dat jijzelf moeiteloos de kinderwagen kunt besturen. De Babyzen Yoyo voldoet aan al deze voorwaarden, en zelfs nog meer.

De wijde wereld ontdekken

Vanaf het moment dat je kleintje geboren is, wil je natuurlijk samen op stap. Want het is niet alleen heel leuk om samen rond te wandelen, het is natuurlijk ook goed voor je kindje om in de buitenlucht te zijn. De Babyzen Yoyo kun je dan ook als complete kinderwagen krijgen. Het grote voordeel van deze kinderwagen is de gemakkelijke wendbaarheid en het moeiteloze sturen. Bij de Babyzen Yoyo is een tas verkrijgbaar die je aan de kinderwagen kunt bevestigen. Deze tas kan tot 10 kg dragen, dus het is ideaal om bijvoorbeeld boodschappen te gaan doen. Maar zelfs als je de tas helemaal gevuld aan de kinderwagen bevestigt, zorgt het ondersteunende wiel ervoor dat je nog steeds moeiteloos met één hand kunt blijven sturen.

Gemakkelijk op te vouwen

Een andere kenmerk van de Babyzen Yoyo is dat het heel eenvoudig op te vouwen is. Daardoor is het ook heel gemakkelijk te dragen. Het grote voordeel daarvan is, dat je dus overal met de wandelwagen naartoe kunt. Zelfs de bus of de metro is geen enkel probleem. In een handomdraai heb je de wagen ingeklapt, hij is compact dus staat niemand in de weg. Je kunt dan met je kleintje op schoot op een stoeltje gaan zitten. Als je graag verre reizen maakt met het vliegtuig dan is de Babyzen Yoyo ook de aangewezen wandelwagen om mee te nemen. De Babyzen Yoyo is zo compact op te vouwen, dat het zelfs in de bagageruimte van het vliegtuig past. In het restaurant hoef je de wandelwagen niet in de gang te parkeren, waar iedereen er tegenaan loopt. Je vouwt hem eenvoudig op en hangt hem aan de kapstok.

De Babyzen Yoyo groeit met je kindje mee

Als je kindje groter wordt hoef je je geen zorgen te maken dat je afscheid moet nemen van deze praktische wandelwagen. De Babyzen Yoyo heeft een frame waarmee je de wandelwagen om kunt zetten naar een buggy. Zo kun je vanaf ongeveer 6 maanden je kindje in een zittende houding ook gemakkelijk overal mee naartoe nemen. De Babyzen Yoyo kan tot een gewicht van 22 kg dragen en de rugleuning kan in verschillende posities gesteld worden. Dat zorgt er niet alleen voor dat je kindje comfortabel kan zitten, maar op deze manier heeft het ook alle kans om de wereld op een veilige manier te ontdekken vanuit de Babyzen Yoyo.

Laatste nieuws

Zie ook