Isa Hoes herdenkt Antonie Kamerling op verjaardag

Met een foto uit de oude doos.

Premiere familiefilm Engel

Antonie Kamerling zou vandaag 55 jaar zijn geworden. Isa Hoes staat op Instagram stil bij deze emotionele, maar ook bijzondere dag.

Verjaardag

Op Instagram deelt Isa een foto uit de oude doos van zichzelf met Antonie. Vrolijk poseren ze met oranje attributen voor de camera. "Kreeg ik vandaag van een lieve vriendin… Hoe fijn zou het zijn als we vandaag samen je 55e verjaardag zouden vieren hè?!" luidt het bijschrift. "Liefde, liefde en nog eens liefde. Dankbaar voor alles wat we hadden en wat er nog steeds is", valt er in de hashtags te lezen.

Liefdevolle foto

Volgers leven mee met de actrice. "Sterkte vandaag, ook voor Merlijn en Vlinder" en "Wat een mooie liefdevolle foto" zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Antonie Kamerling stapte in 2010 op 44-jarige leeftijd uit het leven, geteisterd door een manische depressie. "Antonie zat ingewikkeld in elkaar. Ik denk dat hij uiteindelijk veel meer problemen had met wie hij nou eigenlijk zelf was, dan hij liet blijken. Hij deed hij zich vaak beter voor dan hij zich voelde", vertelde ze aan Samen Sterk Zonder Stigma.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Isa Hoes (@isahoes)

Bron: Weekend, AD | Beeld: BrunoPress, Instagram