Dit zijn de leukste sieradentrends voor de zomer van 2021

Welke is jouw favoriet?

sieradentrends

Met de wisseling van de seizoenen komt er altijd een leuke bijkomstigheid kijken, namelijk shoppen! Na een lange winter gaan we eindelijk richting de zomer en dit is het moment om jezelf te trakteren op mooie sieraden. Daarom delen we in dit artikel de mooiste sieradentrends voor de zomer in 2021.

Mixen en matchen

In de zomer is het altijd lekker om meer kleur toe te voegen in je leven. Dit zien we ook terug in de sieraden, want statement oorbellen en kettingen mogen allemaal van een knalkleurtje zijn voorzien. Kleurrijke sieraden laten zich ook mooi combineren met de kledingstijlen Indie en Bohemian, die beide ook erg trendy zijn op dit moment. Combineer kleurrijke sieraden eventueel ook met zilver of goud! Ook leuk zijn kralenkettingen met schelpen om toch dat vakantiegevoel op te roepen, aangezien de meesten van ons al een tijdje niet meer op reis zijn geweest.

Dit zomerseizoen mag je flink uitpakken: more = more! Combineer dus gerust meerdere armbanden, ringen en oorbellen met elkaar en zorg voor een feestje om je nek door verschillende kettingen over elkaar heen te dragen.

Persoonlijke sieraden

Persoonlijke sieraden mogen we in de zomer van 2021 ook zeker niet overslaan. Het gaat dan niet alleen om gouden kettinkjes met je naam erop, maar meer om minimalistische exemplaren met een sterrenbeeld, je initialen of een ander hangertje dat symbool staat voor wie jij eigenlijk bent.

Bohemian chic

We noemden het zojuist al, maar de bohemian kledingstijl is deze zomer helemaal hot. Maar wat houdt het eigenlijk in? De bohemian stijl bereik je door kleurrijke items met prachtige details te combineren. Qua sieraden kun je dan denken aan kralenkettingen in meerdere kleuren, grote opvallende oorbellen en een heleboel armbandjes om je polsen. Goud en zilver mag je ook prima met elkaar mixen. Het leuke aan deze trend is dat je helemaal niet zoveel nieuws hoeft te kopen, want de sieraden die je al hebt liggen, kun je gewoon prima door elkaar heen dragen.

Statement oorbellen

Statement oorbellen zijn de tegenhanger van het minimalisme, maar grote oorbellen zijn dus ook helemaal van nu. Denk maar aan oorbellen met grote hangers in leuke vormen die je eventueel zelfs samen kunt dragen als je meerdere gaatjes in je oren hebt. Op Valmano.nl vind je diverse statement oorbellen van verschillende merken. Vind je dit toch te heftig om je oren vol te hangen met grove oorbellen? Dan kun je ook voor slechts één statement oorbel gaan.

Meer!

De minimalistische trend zal voorlopig nog niet helemaal weggaan, maar aankomende zomer is de tegenhanger toch echt in opkomst: more is more! Deze trend is erg makkelijk en kent eigenlijk geen regels. Draag dus lekker meerdere armbandjes tegelijk en doop je vingers in mooie ringen. Leef je uit en draag dus lekker wat je wilt.

Edelstenen

Edelstenen worden tegenwoordig ook steeds vaker verwerkt in sieraden, want veel mensen geloven dat deze onze gemoedstoestand beïnvloeden. Een mooie bijkomstigheid is dat edelstenen supermooie kleurtjes hebben: denk maar bijvoorbeeld aan turquoise blauw, smaragd groen of robijn rood. Ook zijn sieraden met edelsteentjes geschikt voor alle gelegenheden, van een chillmiddagje bij een strandtent tot aan een chique diner in de avond.

Overig
  • iStock