Fashion inspiratie: zo draag je de vissermanssandaal

vissermanssandaal

Comfort is belangrijker dan ooit als het op mode aankomt. Oversized kledingstukken, joggingspakken en dad sneakers zijn niet meer weg te denken. Ook deze zomer blijft praktische kleding en schoeisel een grote trend. Wij verwelkomen de vissermanssandaal alvast terug!

Vissermanssandaal

Deze zomer hoef je niet meer op hoge sandaaltjes met dunne bandjes te balanceren, want de zogenoemde vissermanssandaal is dé trend voor aankomend seizoen. Deze stevige stapper is gemaakt van (nep)leer en heeft een beetje het idee van een robuuste waterschoen. Daarnaast heeft-ie ook nog eens een stevig plateau, waardoor de sandaal heerlijk loopt.

Populair

De vissermanssandaal mag dan een nieuwe trend zijn voor de zomer, helemaal nieuw is het ontwerp niet. Modemerken als The Row, dat opgericht is door Ashley en Mary-Kate Olsen, en Gabriela Hearst worden namelijk al jarenlang geroemd om hun simpele maar luxueuze designs. Inmiddels spotten we de sandaal steeds vaker op Instagram en kunnen ook wij niet meer om de stevige stapper heen.

Geloof het of niet: deze sandaal is ontzettend makkelijk te combineren. Draag de sandalen met een linnen pantalon en blouse, met een jeans of zelfs met een schattig jurkje. Ze staan goed bij elke look. Nog niet overtuigd? Bekijk dan deze mooie looks hieronder eens.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Mode
  • Marie Claire
  • BrunoPress, Instagram