The bigger the better: deze 3 sandalen ga je deze zomer overal zien

Daar is-ie dan eindelijk: de zon! Tijd om je summer essentials uit de kast te trekken; van jurkjes en rokjes tot luchtige jeans, koele tops en open schoeisel. Benieuwd welke sandalen deze zomer trending zijn? We lichten alvast een tipje van de sluier op: the bigger, the better…

Chunky sandalen

Chunky sandalen zijn deze zomer niet te missen. Dr. Martens is natuurlijk de all time klassieker wat deze trend betreft, maar inmiddels hebben alle designers en high street merken wel een grove sandaal in de collectie zitten. Het is de perfecte schoen voor na de lockdown, omdat hij lekker casual is. Je kunt ze zo onder je joggingsbroek aantrekken. Niet jouw ding? No worries, ook met een mooie maxi-jurk kun je de stoere schoen prima combineren. Een goede plek om chunky sandalen voor een leuke prijs te scoren? Neem eens een kijkje bij Supersales. Dit platform brengt alle aanbiedingen van webshops bij elkaar, zodat je altijd de beste prijs hebt.

Dad sandals

De ooit zo gehate dad sandal is terug en hoe! De sandalen die in de 80's en 90's alleen door mannen op leeftijd met hoge sokken, een vissershoedje en polo gedragen werden, zijn nu een heus fashion item. Te heftig? Welnee! Je kunt de sandaal zo classy of stoer maken als je zelf wil. Denk bijvoorbeeld aan het chique exemplaar van Chanel, maar je kunt ook voor een meer basic variant gaan zoals die van Teva. Goed te combineren onder een satijnen slip dress, maar ook onder een mom jeans. Ook niet onbelangrijk: behalve fashionable zijn ze ook nog een praktisch, want je kunt er uren op lopen.

Flatform slides

90's all over again! Zoals bijna iedere trend, zijn ook de flatform slides terug. Het fijne? Ze zijn in elke setting te dragen. Onder een jurk jaar een bruiloft, onder je zwemkleding op het strand of onder een jeans in de stad. Overdag of 's avonds. Chique of casual. Het kan allemaal. Je schuift je voet er letterlijk erin en je bent klaar om te gaan. Ook handig als je graag wat extra centimeters langer wil zijn!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws