Chantal Janzen deelt het geheim achter haar Songfestival-jurk

Alle ogen waren tijdens de eerste twee halve finales van het Eurovisie Songfestival gericht op de presentatoren. Stuk voor stuk zagen ze eruit om door een ringetje te halen en Chantal Janzen, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley en Jan Smit konden dan ook op veel lof rekenen. Chantal droeg die avond een jurk van Claes Iversen en vertelt nu waarom ze voor deze jurk heeft gekozen.

Geheimpjes

“Het was eigenlijk al snel duidelijk: dit moet hem worden”, vertelde de presentatrice in Operatie Songfestival. Chantal was in één klap verliefd op de jurk, al helemaal omdat er niet al teveel poespas bij kwam kijken. “Ik heb wel ondergoed aan dat het allemaal wat strakker trekt. Ook wel een fijne tip voor iedereen die kijkt”, verklapte ze. “Ik heb ook gewoon een bh aan, soms kan dat allemaal niet bij galajurken.”

Praktisch

Echter koos Chantal de jurk niet alleen omdat hij haar beeldig stond, maar ook omdat de jurk heel praktisch was. “Ik kan hier heel veel zenders in kwijt”, legde ze uit. “Normaal als alles heel strak zit, moet je alles inbouwen. Dat maakt het er vaak niet mooier op. Maar hier kan ik heel veel in kwijt, zelfs Edsilia Rombley.” Aha, vandáár die jurk dus!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws