5 Trends van de Chanel Cruise Show die we binnekort overal gaan zien

De Chanel 2021/2022 Cruise Collectie werd deze week gepresenteerd. Virginie Viard, hoofdontwerper van Chanel, koos Carrières de Lumières in Zuid-Frankrijk als locatie waar modellen de nieuwste collectie lieten zien. In één woord? Chique meets punk. Ook werden er nieuwe trends gezet, die je gegarandeerd binnenkort overal gaat zien. Kijk je mee?

1. Het nieuwe broekpak

Een pantalon met bijpassende blazer komt weer terug, maar als het aan Chanel ligt wel in een ander jasje. De blazer mag vanaf nu wat aan de korte en kleine kant zijn, terwijl de broek juist high waisted en met wijde pijpen is.

2. Netpanty’s

Dr Jill Biden lag laatst onder vuur door haar netpanty, maar wat fashion betreft liep ze juist voor. Bijna ieder model op de Chanel catwalk had haar benen gehuld in een netpanty.

3. Opvallende haaraccessoires

Kleine hoedjes in het haar was eerder iets wat alleen op chique bruiloften werd gedragen, maar zie je binnenkort wellicht overal opduiken. Van haarspelden met parels tot klemmen met veren; het mag lekker groots en opvallend zijn.

4. De tube top

Kendall Jenner werd er al mee gespot, dus het zat eraan te komen: de 90's tube top maakt een comeback. Carrie Bradshaw droeg de top met een cargo broek en dikke ketting, bij Chanel zagen we 'em met een kokerrok en parels.

5. De kaftan

De kaftan jurk maakte ook een verschijning op de catwalk. Perfect om jezelf te bedekken tijdens een stranddag of om de show te stelen tijden een cocktail party.

Laatste nieuws