De 5 leukste kinderschoenen van Gucci

Op zoek naar nieuwe schoenen voor jouw kind? Gucci heeft een groot assortiment aan trendy kinderschoenen, die té leuk zijn om niet aan de garderobe van jouw dochtertje of zoontje toe te voegen. Hippe laarsjes, zomerse sandalen of stoere sneakers: er is voor ieder wat wils. Online shop Winkelstraat.nl zet de 5 leukste Gucci-kinderschoenen op een rij!

1. Stoere sneakers

Sneakers zijn stoer en comfortabel, ook voor kids. Een goede reden om bovenstaande schoen aan te schaffen! De lichte kleur maakt de schoenen lekker zomers, leuk nu het buiten weer telkens wat warmer wordt. Stoer door de chunky zool, maar door het Gucci-logo in de vorm van een appeltje tegelijkertijd ook nog eens super schattig! Hiermee zal jouw zoontje of dochtertje zeker de blits maken.

2. Zomerse sandaaltjes

Ook lekker nu het warmere weer eraan zit te komen: luchtige sandaaltjes. Leuk onder een jurkje of rokje. Het strikje en de sterretjes maken de sandalen erg snoezig! Door de meerdere bandjes zijn de sandaaltjes ook stevig en comfortabel. Daarbij zijn ze makkelijk aan en uit te doen door het klittenband in de sluiting.

3. Klassieke veterschoenen

Verder heeft Gucci meer klassieke schoenen, met een dunnere zool en de authentieke rood-groene strepen. In het zwart passen deze schoenen onder bijna elke outfit van jouw kind. Stoer, maar ook zeker netjes. Een basic schoen die altijd wel handig is om te hebben. Leuk onder bijvoorbeeld een spijkerbroek met t-shirt.

4. Hippe laarsjes

Laarsjes alleen leuk in de winter of herfst? Helemaal niet! Ook in de lente en zelfs in de zomer kunnen laarsjes super leuk zijn voor jouw kind. Als het warm is kun je makkelijk een maillot weglaten en worden de laarsjes vanzelf geschikt. Wat dacht je van bijvoorbeeld een stoer spijkerjurkje met deze laarsjes eronder? Doordat ze helemaal zwart zijn passen ze onder vele soorten outfits. Zeker weten dat jouw zoontje of dochtertje helemaal trendy is hiermee.

5. Kleurrijke sneakers

Cool! Deze witte sneakers hebben op de achterkant allebei een verschillende kleur. Dit maakt de schoenen net even wat minder basic, maar toch zullen ze bij veel verschillende outfits passen. Door het klittenband zijn de schoenen makkelijk aan en uit te trekken en dit geeft ze ook een extra stoere touch. Leuk voor zowel jongetjes als meisjes, geschikt voor elk seizoen.

Laatste nieuws