H&M steekt populairste jurk van 2020 in een gloednieuw jasje

Het is een jurk waarvan het hart van menig modeliefhebber sneller ging kloppen: de knalroze zomerjurk van H&M. Niet voor niets was-ie het best selling H&M-item van 2020 en werd hij iedere keer na een restock opnieuw uitverkocht. Deze zomer shop je de jurk gewoon opnieuw, maar dan in een nieuw jasje.

Knalroze

De losvallende jurk met pofmouwen van H&M werd gelanceerd in meerdere kleuren, waaronder knalroze. Perfect voor iedere zomerse gelegenheid. Of je nu gaat wandelen in het park, shoppen of een drankje drinkt op het terras: deze jurk is geschikt voor ieder moment.

Omdat de jurk vorig jaar zo'n groot succes was, besloot H&M het item opnieuw aan de collectie toe te voegen. Ditmaal in nieuw jasje.

Nieuwe variant

De roze jurk is dit seizoen één tint donkerder, meer richting de kleur fuchsia. De roze jurk die de afgelopen zomer viral ging, neigde meer naar een pastelroze kleur. Ook heeft de nieuwe variant twee utility zakken aan de zijkant, wat 'm net even wat stoerder maakt. De afwerking van de jurk is iets minimaler, ten opzichte van de jurk van vorige zomer.

Het beste van allemaal: de jurk is op het moment van het schrijven van dit artikel nog in stock. Je shopt 'em hier. Anders even als favoriet opslaan en meteen bemachtigen als hij terug is. Benieuwd naar de variant van vorige zomer? Wij zetten een aantal kiekjes voor je op een rij.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws