Dit worden de zonnebrillentrends van 2021

Op naar mooi en zonnig weer!

zonnebrillentrends 2021

Het zonnige weer laat nog even op zich wachten, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Dus kijken wij alvast naar de zonnebrillentrends van 2021.

1. Barely big

Deze bril is een en al stijl en zelfvertrouwen. Het frame is barely there, de vorm groot en hoekig, en de glazen zijn bijna kleurloos of chic dégradé.

2. Aardetinten

Een van de toonaangevende trends deze lente is het gebruik van aardetinten. Groen, bruin of grijs, met een aardetint montuur creëer je in een handomdraai een chique look. Bijkomend voordeel is dat deze monturen bij tal van gelegenheden passen.

3. Getinte glazen

De wereld door een roze, blauwe of gele bril bekijken? Dat kan. Net als in de 90's is de zonnebril met getinte glazen terug. Een stoere bril die iedere outfit een tikkie gezellig maakt.

4. Sporty

Niet alleen bij kleding is sportief de trend, ook bij zonnebrillen. De sporty frames hebben wat weg van een skibril en zijn zeker niet onopvallend. Dus steel je graag de show à la Lady Gaga, dan is dit the way to go.

5. Retro rond

De nostalgische brillen zijn here to stay. Is gewoon rond je te saai? Ga dan voor een model met leuke details zoals kristallen of gekleurde lenzen.

6. XXL

Go big or go home! De XXL bril is een ode aan de jaren 70 en maken dit seizoen een statement. Ga voor een mooie neutrale kleur zoals bruin of zwart, voor een extra luxe uitstraling.

7. Hoekige cat-eye

De cat-eye zal altijd populair blijven, maar dit seizoen wel met een twist. Namelijk hoekige uiteinden voor dynamischere look.

8. Gekleurde aviator

Weer een klassiek model, de aviator. Ook dit model gaat nooit uit de mode. Maar ben je hem nu wel een beetje zat? Ga dan voor een model met gekleurde lenzen.

Mode
  • Marie Claire, Specsavers, Who What Wear,
  • BrunoPress