Deze 5 trends maken dit jaar een comeback

Deze trends uit 2011 zijn terug van weggeweest.

trends comeback

Herinner jij het jaar 2011 nog? Toen Gossip Girl nog op tv was en prins William met Kate Middleton in het huwelijksbootje stapte. Deze vijf trends van tien jaar geleden maken dit jaar een comeback.

1. Grote kragen

We zagen de trend afgelopen najaar het straatbeeld al domineren, maar ook in 2021 zul je dit statement item voorbij zien komen. Met de big collar geef je elke outfit een romantische touch.

2. Color blocking

Opvallende kleuren zijn deze winter een dikke hit, want ze fleuren je mood direct een beetje op. Met color blocking gaat dat nog een stapje verder. Draag twee of drie felle kleuren bij elkaar en breng het geheel in evenwicht met iets neutraals.

3. Loafers

Preppy shoes are back! En vooral loafers doen het goed. De schoen kun je op verschillende manieren combineren en is dus net zo veelzijdig als je favoriete paar sneakers.

4. Vesten

Waarschijnlijk heb je de trend al veel op je feed voorbij zien komen: vesten in verschillende kleuren en maten. Voornamelijk de oversized spencer is dit jaar zeer gewild. Style 'm met een blouse, zwarte broek en een paar Chelsea boots.

5. Riemen

Herinner jij je ook nog de grote riemen om je middel? Well, guess what? Ook deze trend is terug! Uiteraard wel moderner dan tien jaar geleden, maar het idee blijft hetzelfde.

Mode
  • Marie Claire
  • BrunoPress, Instagram