De spannende serie Behind Her Eyes is de nieuwste Netflix-hit

Op de watchlist!

Behind Her Eyes

De bloedstollende psychologische thriller Behind Her Eyes is dé serie waar iedereen het nu over heeft. Op de watchlist!

Behind Her Eyes

De spannende serie kwam 17 februari online en gaat over single mom Louise die part-time in een psychiatrische praktijk werkt. De problemen beginnen wanneer ze een affaire krijgt met Bas én bevriend raakt met zijn vrouw, Adele.

Zo'n driehoeksverhouding op televisie is niets nieuws, maar in de serie loopt alles toch net even anders dan je gewend bent van je average Netflix-drama. Het blijft keer op keer de vraag wat er nou eigenlijk écht gebeurt.

Hoofdrollen

Ook als je normaal geen fan bent van mysterieuze thrillers is de serie het kijken waard. Er wordt namelijk vol lof gesproken over de steengoede acteurs die de hoofdrollen spelen. Zo wordt de rol van psychiater David vertolkt door Tom Bateman – voor veel kijkers een nieuwe verschijning.

Naar Eve Hewson, die Adele speelt in de serie, zijn ook veel mensen benieuwd. De 29-jarige actrice is namelijk de dochter van niemand minder dan rockster Bono (ja, dé Bono van U2). De hoofdrol van Louise is weggelegd voor Simona Brown en ook haar acteertalenten worden volop geprezen. Dus, tijd om weer een paar uur weg te kruipen achter je tv.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Kunst & Cultuur
  • Grazia
  • Netflix - Behind Her Eyes