Een mondkapjeskoord: met dit accessoire wordt je masker meteen een stuk stijlvoller

En raak je hem nooit meer kwijt.

Mondkapjeskoord

Een mondkapje verdient niet bepaald de award voor meest stijlvolle fashion accessoire van het jaar. Maar om er toch maar het beste van te maken, kun je het lapje stof wel pimpen. En wel met een mondkapjeskoord!

Trend alert

Ruim een jaar geleden had je nooit kunnen bedenken dat een mondmasker onmisbaar zou worden in je garderobe. En hoewel we natuurlijk allemaal hopen dat er een dag komt dat we hem niet meer hoeven te dragen, moet je hem nu toch echt altijd bij je hebben. Grote en kleine merken besloten daarom al gauw de papieren niet medische mondkapjes te verruilen voor stijlvolle varianten in allerlei soorten en maten, zodat er altijd eentje bij je outfit past. We kijken daarom ook niet op van deze nieuwe trend om je look nóg meer af te maken: een mondkapjeskoord.

Chique koortje

Een mondkapjeskoord? Jazeker, dat bestaat. Net als bij een zonnebril verkopen merken nu leuke koorden voor aan je mondkapje, zodat je 'em om je nek kunt hangen. Zo ziet-ie er niet alleen modieus uit, maar raak je hem ook niet meer kwijt. Want zeg nou zelf: iedere keer in je handtas graaien om je mondkapje te vinden, daar heeft niemand tijd voor. Daar komt bij dat als je masker om je nek hangt, je hem vaker zult dragen en minder zult aanraken. Win-win.

Benieuwd geworden? Een paar van onze favorieten op een rij.

Mode
  • BrunoPress