Handig én modieus: mondmasker en sjaal ineen

Functioneel én modieus

Mondmasker sjaal

In de categorie functioneel én modieus: de nieuwe Filter Tube van BUFF is een sjaal en veilig mond- en neusmasker ineen.

Mondmasker én sjaal

Laten we eerlijk zijn, een mondmasker is niet het eerste waar je aan denkt als je modieus voor de dag wil komen. Gelukkig zijn er veel mooie merken die nu mondmaskers verkopen, maar het blijft onhandig om het masker constant op en af te moeten doen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele keren dat je hem kwijt bent geraakt, je voor de supermarkt stond en hij in een andere tas bleek te zitten of hij op de grond viel en dus niet meer hygiënisch was. Gelukkig is daar nu een handige oplossing voor: een veilig mondmasker en multifunctionele sjaal ineen.

De Filter Tube van BUFF schuif je omhoog en omlaag wanneer het nodig is. Hij is altijd binnen bereik, dus geen geklungel meer met graaien in je enorme handtas op zoek naar een verfrommeld masker dat helemaal onderop en in de knoop met je sleutels blijkt te liggen. Handig!

Mooie dessins

Het masker is gemaakt van microfiber dat voor 95% bestaat uit gerecyclede plastic flessen en is er in verschillende maten en mooie dessins. Daar komt bij dat de stretch stof ervoor zorgt dat hij comfortabel zit en je dankzij de lage ademweerstand lekker vrij kunt ademen.

De Filter Tube bevat een 3-laags gecertificeerd filtersysteem dat 98% bacteriële filtratie-efficiëntie biedt. De filters, die voldoen aan de Europese Norm EN14683, zijn vervangbaar en kunnen tot 24 uur worden gebruikt.

Het prijskaartje? Voor slechts €22,95 ben jij eigenaar van een BUFF Filter Tube. Hier kun je ze kopen.

Misschien ook voor jou:
H&M kondigt nieuwe designersamenwerking aan
Mode
  • BrunoPress