Luxe outlet shoppen beleef je deze winter online

Een bezoek aan Maasmechelen Village onder het genot van prachtige kerstversieringen en de leukste boetieks zit er waarschijnlijk de aankomende decembermaand niet in. Om de pijn te verzachten heeft het luxe outlet centrum in België een alternatief verzonnen. Online shoppingsessies of de gehele outlet voor jou alleen... Wij zijn fan!

Maasmechelen Village beleef je deze winter online

Virtueel shoppen

Gaat bij het horen van de merken Anastasia Beverly Hills, Ralph Lauren, Clarins en Furla jouw hart al sneller kloppen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het uitgebreide aanbod aan merken stelt je niet te leur. Vooral niet als je hoort dat je deze week tot wel 65 procent extra korting ontvangt. Iets leuks gevonden? Laat het binnen no time thuis bezorgen met de home delivery service. Als je nog een beetje twijfelt raden wij aan om een online shoppingmoment in te plannen via whatsapp of FaceTime. Zo kun je vrijblijvend de gehele collectie doornemen. Yay! Toch liever in reallife jouw favoriete jurk bemachtigen? Laat dan het item door de boetiek reserveren door gebruik te maken van de reserve & collect service en haal hem op als een ware VIP-gast. Zo heb je het rijk voor jou alleen én kun je toch nog stiekem een blik werpen op de prachtige kerstversieringen.

Wil jij gebruik maken van de home delivery of reserve & collect services? Klik hier voor meer informatie en vul jouw garderobe met de mooiste items.

Mode
  • Lotte van Zijl